Home   ›   Team

Team

Wij zijn ondernemers en voelen ons dan ook mede ondernemers. Met onze kennis, kunde en enthousiasme zijn we ondersteunend aan en voegen we waarde toe voor ondernemers. Indien gewenst dragen wij proactief bij aan de duurzame groei van de onderneming. Dit doen we door het bouwen van een sterk team, het ontwikkelen van de strategie en deze geborgd te implementeren. Tevens zetten we onze expertise graag in voor financiële en fiscale optimalisatie.

Robbert van Rooij

Robbert krijgt energie van en heeft uitgebreide ervaring in het laten groeien en optimaliseren van (eigen) ondernemingen, van strategie tot markt en proces. Als ondernemer de strategie sparringpartner voor ondernemers binnen OrangeCapital.

Jeroen Giezen

Jeroen heeft ruime ervaring op het gebied van corporate finance vraagstukken vanuit zowel het perspectief van een financieel dienstverlener als investeerder. Zijn meer dan 20 jaren ervaring als accountant en belastingadviseur (Big4 en later eigen kantoor) én ervaringen vanuit bestaande private equity fondsen zet hij graag in om gezamenlijke waarde te creëren.

Investeerders

In dit fonds participeren succesvolle ondernemers die we graag verder in het traject voorstellen.